Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Πλούτος εκδηλώσεων στο Δήμο Πετρούπολης

Πολλές και ενδιαφέρουσες γιορταστικές εκδηλώσεις, το Δεκέμβριο και Γενάρη, για παιδιά και ενήλικες, διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, με είσοδο ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. Παραθέτουμε τις εκδηλώσεις αυτής της βδομάδας.

-- 19 και 21/12 (6.30 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Συναυλία, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τμήματα της Χορωδίας του ωδείου. Επιμέλεια, διδασκαλία: Ερη και Ροδούλα Χαρδαλή, διεύθυνση: Ροδούλα Χαρδαλή, στο πιάνο Ερη Χαρδαλή.

-- 20/12 (7 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Συναυλία της Τάξης κιθάρας, του Βασίλη Καναρά. Σύνολα μαθητών του Δημοτικού Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

-- 21/12 (5.30 μ.μ.) Πολιτιστικό Κέντρο: Χριστουγεννιάτικη συναυλία της «Συμφωνόπετρας» (μεικτή συμφωνική ορχήστρα καθηγητών και σπουδαστών του Ωδείου). Διδασκαλία - διεύθυνση: Φώτης Κουτζαγιώτης. Στις 7.30 μ.μ. χριστουγεννιάτικη συναυλία της Τάξης Κιθάρας του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου (μεγάλο σύνολο σπουδαστών του Ωδείου).

-- 22/12 (4.30μ.μ - 9 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Γιορτή με τα Τμήματα Προπαιδείας Δημοτικού Ωδείου. Υπεύθυνη: Γιούλα Μιχαήλ, διδασκαλία - επιμέλεια: Μαρία και Πελίνα Ανδριανοπούλου, Γιάννα Βράτιμου. Στο ισόγειο θα εκτεθεί ζωγραφική μαθητών.

-- 22/12 (12 μ.) πλατεία Ηρώ: Ροκ συναυλία νέων της Πετρούπολης. Συμμετέχουν: Μουσικά σχήματα «Σύννοια» και «Eye Strike» του Δημοτικού Ωδείου, του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Λυκείου, του ΕΠΑΛ και το 2ου Γυμνασίου. Το τμήμα Εφαρμοσμένων Τεχνών - Γραφιστών του ΕΠΑΛ θα παρουσιάσει εικαστική παρέμβαση στο χώρο. Γλυκά θα προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης.

-- 23/12 (12 μ.) πλατεία Ηρώ: Εργαστήρια με χριστουγεννιάτικες εικαστικές κατασκευές: Ζωγραφική, κεραμική, χαρτοκοπτική με Δέντρο των ευχών, Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη. Γλυκά θα προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης.

-- 19/12 (8μμ) στο 2ο Δημοτικό Ωδείο (Κ. Βάρναλη 33, δίπλα στο Κολυμβυτήριο) η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πετρούπολης θα παρουσιάσει την ταινία «Σύννεφο 9» (Γερμανία, σε σκηνοθεσία Aντρέας Ντρέσεν), με θέμα τον έρωτα και στα γηρατειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ