Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ
φωτό

Στη μνήμη του σ. ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προσφέρω 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Υπηρεσιών.

Χριστίνα Τσεντούρου

***

φωτό

Ενώ συμπληρώνονται τρία χρόνια, την 21/12/12, από το θάνατο της αγαπημένης μας αδερφής ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ, στη μνήμη της, τα αδέρφια της, Χρυσούλα, Μανώλης και Αλέκος, μέσω ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, προσφέρουν στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» για οικονομική ενίσχυσή του, 300 ευρώ.

***

Στη μνήμη της αδελφής μου, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΟΒΑ, που η κηδεία της έγινε την Παρασκευή 14/12 στον Αχινό Φθιώτιδας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Στυλίδας.

Ο αδελφός της, σ. Γιώργος Νικολάου

***

Στη μνήμη των Ηρώων και Μαρτύρων της τάξης μας, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, το ποσό των 10 ευρώ.

Θ. Τζέμος

***

φωτό 2

Συμπληρώνονται σήμερα 7 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου και κουμπάρου μας, ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΥΣΑΛΗ. Την 53χρονη ζωή του τη «σκόρπισε» απλόχερα σχεδόν σε όλους τους συνανθρώπους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Ως πρωτοπόρο παιδί της τάξης του, είτε στους τόπους δουλειάς (στον «Πίτσο» και, αργότερα, στο Δήμο Κορυδαλλού), είτε στη γειτονιά του (γέννημα - θρέμμα Κορυδαλλιώτης), συνέδεσε τα τελευταία 31 χρόνια της ζωής του με το ταξικά συνειδητοποιημένο ρεύμα του εργατικού κινήματος και με το ΚΚΕ. Παρέμεινε άσπονδος εχθρός όχι μόνο των αστών, αλλά και όλων όσοι ξεπουλάνε τα συμφέροντα των καταπιεσμένων. Στην διαρκή πάλη του για τη χειραφέτηση της εργατιάς, ανέπτυξε ακόμα περισσότερα «φυσικά χαρίσματα», που κατακτούσαν όποιον συναναστρεφόταν μαζί του. Γι' αυτά του τα χαρίσματα συνεχίζουν να τον θυμούνται όλοι, ως τον «Γιάννη μας», τον ευθύ, ανοιχτόκαρδο και απλό άνθρωπο, το χαρισματικό αφηγητή, το μαζικό στοιχείο που κέρδιζε με τον άμεσο τρόπο επαφής και επικοινωνίας.

ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ
ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ
Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του συντρόφου μας, Δάσκαλου - κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΕΝΑ, για τον ένα χρόνο από το θάνατό του (7.12.2011) προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κοκκινιάς.

Οικογένεια Ν. Παπαγεωργάκη

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΤΖΙΑ, από το Ροδολίβος Σερρών, προσφέρουμε, μέσω ΟΒ ΣΔΟ της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ Λάρισας, στο Κόμμα μας το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ που «έφυγε» από τη ζωή πριν ένα χρόνο προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΝΕ Ρεθύμνου του Κόμματος.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ