Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Από την εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στην Καλλιθέα
Από την εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στην Καλλιθέα
Εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 95 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση, αλλά και πολιτιστικές παρεμβάσεις, εκδηλώσεις για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος κ.ά. πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο οι Οργανώσεις της ΚΝΕ ανά την Ελλάδα. Σ' αυτό το πλαίσιο, πετυχημένη ήταν η εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση και τα διδάγματά της για το σήμερα, που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Καλλιθέα, όπου μίλησε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αυτές τις μέρες διοργανώνονται επίσης οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Παιδαγωγικά Αθήνας, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, αίθουσα ΥΑ2. Ομιλητής ο Στ. Σκουλής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Φιλοσοφική Αθήνας, εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση, 3 μ.μ., αίθουσα 44. Ομιλητής ο Γ. Πατσής, Γραμματέας της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Θεσσαλονίκη, λαϊκό γλέντι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 9 μ.μ., στη Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

-- Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, εκδήλωση για την Οχτωβριανή 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρήστος Τσακίρης». Ομιλητής ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Σάββατο 22 Δεκέμβρη

-- Κιλκίς, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ, με θέμα «Μαθαίνουμε την αλήθεια για την ιστορία του λαού μας, μαθαίνουμε την αλήθεια για το Δεκέμβρη του '44».

Στη Χαλκίδα

Συνεχίζεται έως την Κυριακή 23/12 η βδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις γίνονται στην αίθουσα του Δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας, όπου λειτουργεί καθημερινά και έκθεση βιβλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Προβολές ταινιών, γίνονται στις 8 μ.μ., και σήμερα προβάλλονται «Τα πέτρινα χρόνια», ενώ αύριο Πέμπτη η ταινία «Ο Πολ, ο Μικ και οι άλλοι».

Την Παρασκευή, 21 Δεκέμβρη, γίνεται η κεντρική πολιτική εκδήλωση, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο 22 Δεκέμβρη θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και την Κυριακή 23 Δεκέμβρη το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα κλείνει με γλέντι της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χαλκίδας - Θήβας, στη 1 το μεσημέρι.

Οι μαθητές πάνε θέατρο

Οι μαθητικές Οργανώσεις Αττικής της ΚΝΕ θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Το φως που (πάντα) καίει», του Κώστα Βάρναλη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού, την Πέμπτη 27/12, στις 12 το μεσημέρι, στο «Θέατρο της Ημέρας» (Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι - στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου). Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές για τη γέννηση, την ανάπτυξη της θρησκείας και το ρόλο της σήμερα. Δηλώσεις συμμετοχής στις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή και στο τηλέφωνο 694.2693.007.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ