Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2012 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Μια αγκαλιά με τραγούδια

Ενα μεγάλο μουσικό ταξίδι αγάπης και συντροφικότητας ξεκινάει ανήμερα των Χριστουγέννων στη «Χελώνα» (Δεκελέων 26 Γκάζι, τηλ. 216-9002000 και 2001), με τίτλο «Η αγκαλιά η μεγάλη», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη.

«Ολοι μου ζητάγανε αυτό. Μια μεγάλη αγκαλιά» - λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Την έχω. Και πολλά τραγούδια έχω που τα αγαπάνε πολλοί. Κι άλλα καινούργια έχω. Και πολλή καλή παρέα έχω, καλλιτέχνες που πορευτήκαμε μαζί στα δύσκολα και πολλές μικρές νίκες στην τέχνη μας κατακτήσαμε. Και μια "Χελώνα" έχουμε που αγαπήθηκε αμέσως, που τρέχει και που σε κάθε βήμα της φανερώνει και κάτι που κι αυτό αγαπιέται αμέσως. Η παιδική μας σκηνή κάθε Κυριακή, η Γιώτα Νέγκα με αθάνατα λαϊκά κάθε Δευτέρα, η Αργυρώ Καπαρού με τις εξαιρετικές «Χειρολαβές» της Λίνας Νικολακοπούλου και το «Δε μασάμε» που γεννήθηκε από το θυμό και την αγανάκτηση για να το δουν τόσοι πολλοί και να κλείσει τώρα τις εκατό και κάτι παραστάσεις του και να δώσει τη θέση του στην «Αγκαλιά η μεγάλη». Αγάπη αληθινή. Μια λάμπα θυέλλης στον καιρό που ξαναγίνονται όλα. Τώρα ξαναγίνονται όλα από την αρχή. Φτωχοί ελεύθεροι και ερωτευμένοι».

Παίζουν και τραγουδούν: Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και Κρινιώ Νικολάου και Αναστασία Εδεν. Παίζουν οι μουσικοί: Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Αρης Βλάχος. Δημήτρης Σιούμπος: Ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα. Αναστασία Εδεν: άρπα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ