Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Το «βρήκε» από ... δικό της

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η Καβάλα που επικράτησε χτες στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με 1-0 με τις δυο ομάδες να έρχονται στον πρώτο αγώνα 0-0. Οι Αργοναύτες για τους 16 του θεσμού θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Το γκολ της συνάντησης σημείωσε ο πρώην κιτρινόμαυρος Ενσαλίβα (53') με τους γηπεδούχους όμως να διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα. Ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση εξαιτίας της αδυναμίας της Ενωσης να πληρώσει το διαιτητικό τρίο (τα ήθελαν πριν και όχι με την εκκαθάριση όπως πρότεινε η ΑΕΚ).

Εύκολο απόγευμα είχε ο Λεβαδειακός που επικράτησε εκτός έδρας του Πιερικού με 5-0 και με δύο νίκες προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Εύκολο απόγευμα είχε η Βέροια στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο στη ρεβάνς (0-0 το πρώτο ματς) αφού με γκολ των Πέρεζ και Ολαϊτάν επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση, εκεί όπου θα παίξει με το νικητή του αγώνα Skoda Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου.

Στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Τύρναβο ωστόσο η νίκη των Φαιάκων στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 ήταν αυτή που τους έδωσε την πρόκριση.

  • Με εξοντωτική τιμωρία κινδυνεύει η Παναχαϊκή, μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό και τα όσα ανέφερε ο διαιτητής Δημητρόπουλος στο φύλλο αγώνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ