Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδήλωση ταξικής αλληλεγγύης για τα παιδιά

Με παιδικές φωνές, γέλια και τραγούδια γέμισε χτες το Β' Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας στην εκδήλωση που διοργάνωσαν για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους, η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης». Μια εκδήλωση, η τρίτη κατά σειρά, που έχουν διοργανώσει το τελευταίο διάστημα, η Λαϊκή Επιτροπή και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης. Με σκοπό να δώσει μια ανάσα στη λαϊκή οικογένεια από τα προβλήματα που βιώνει εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κορίτσια και αγόρια, από νηπιαγωγεία και δημοτικά της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κ. Ντίκενς στην οποία συμμετείχαν μαθητές από την ΣΤ τάξη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία ν απολαύσουν γλυκά, φαγητά και άλλα εδέσματα που έφτιαξαν οι γονείς τους, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Λίγο πριν το τέλος, τα παιδιά με φωνές και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Αϊ - Βασίλη ο οποίος τους μοίρασε CD με παιδικά τραγούδια που έφτιαξε η Λαϊκή Επιτροπή και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ