Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΣ
ΦΩΤ. 2

Στην ακριβή μνήμη των συντρόφων ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, προσφορά στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΑΤΕ.

Η. Χ. Λ.

***

ΦΩΤ.

Ο σύντροφός μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑΣ αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αγώνα για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Φέτος συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατό του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Βάσω, τα παιδιά του Νίκος, Στέλλα, Σταύρος και τα εγγόνια του Αντιγόνη, Ελενα, Γιώργος, Βάσω, Αννα, Βασίλης προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΟΒ Αγ. Τριάδας Νίκαιας της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΥ η Πολύζου Πάτρα δίνει 100 ευρώ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ η οικογένειά του δίνει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Παγκρατίου, και 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

Ρένα Λ. - Π.

***

φωτό

Με τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τότε που χάσαμε τον αγαπημένο μας ΜΑΝΩΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, μέλος του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ στα 1947-'49 και πολιτικό πρόσφυγα σε Πολωνία και Ρουμανία, που μετά τον επαναπατρισμό του εργάστηκε μηχανικός στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ. Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
Η συντρόφισσά του Χρυσούλα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτό

Στις 9.1.2013 συμπληρώνονται 9 χρόνια από το θάνατο του ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ του Αριστείδη και της Ελένης. Γεννήθηκε το 1934 στο Εμμανουήλ Παπά Σερρών.

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

Η σύζυγος, Κατερίνα,

τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτό

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΟΥ από το Δαδί (Αμφίκλεια), μαχητή του ΔΣΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ ο Νίκος Κουτσιλιέρης και άλλα 50 ευρώ ο Γιώργος Μωραΐτης.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, για την ονομαστική του εορτή, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βύρωνα, 100 ευρώ και 50 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα».

Νίτσα Μαρκάτου

***

φωτο 2

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΓΙΑ και της συντρόφισσάς του στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΓΙΑΣ, τα παιδιά του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και των θείων μας, ΝΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κερατέας, 100 ευρώ.

Γιώργος - Βούλα

***

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων και φίλων ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑ, ιδ. Υπαλλήλου, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΟΥ, Φαρμακοποιού, και ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, δασκάλου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κερατέας, 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γιώργος Λυμπερόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, μέλους του Κόμματος ως το τέλος της ζωής του, η γυναίκα του Μαίρη και ο γιος του Βασίλης προσφέρουν, όπως πάντα, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μεταμόρφωσης Βύρωνα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
***

ΦΩΤ.

Φέτος συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατο της ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ, το γένος Μόσχου.

Γεννήθηκε στο Ράικο Ιωαννίνων από αγροτική οικογένεια, ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή. Το 1947 εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό. Μαχήτρια στην 102η Ταξιαρχία. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, επαναπατρίστηκε το 1978.

Στη μνήμη της, ο σύζυγος Σταύρος, τα παιδιά της Βάσω - Κώστας, Σπύρος, τα εγγόνια της Αθηνά - Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδερφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑ προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτεργατών.

Ο αδερφός του Παναγιώτης


ΡΑΓΙΑ ΒΑΓΙΑ
ΡΑΓΙΑ ΒΑΓΙΑ

ΡΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ