Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ομολογία για τη δολοφονία της 34χρονης

Ενας 27χρονος Ελληνας είναι ο δράστης της δολοφονίας της 34χρονης στην Ξάνθη, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο κατηγορούμενος προσήχθη αργά προχτές το βράδυ και νωρίς χτες το πρωί ομολόγησε την πράξη του. Το έγκλημα έγινε προχτές τα ξημερώματα, σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην περιοχή 40 Εκκλησίες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή του Νομού, ο 27χρονος παραδέχτηκε πως πλησίασε το άτυχο θύμα έξω από την πόρτα του σπιτιού της και ασκώντας σωματική βία τη βίασε. Στη συνέχεια και αφού τον αναγνώρισε, τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια και της έβαλε φωτιά. Φεύγοντας πήρε την τσάντα της που περιείχε έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από μαρτυρία ενός υπαλλήλου πως τον είδε κοντά στο σημείο της δολοφονίας λίγη ώρα νωρίτερα και από αποτύπωμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ