Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - SUPER LEAGUE
Κοντά σε Ατρόμητο ο «Αναστό»

Οπως όλα δείχνουν, αυτό που εξ αρχής αποτελούσε φήμη και παρά την επίσημη διάψευση από πλευράς Ατρομήτου, ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου που θα αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο «Αναστό», ο οποίος έφυγε μεσοβδόμαδα ξαφνικά από τον ΟΦΗ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. Πάντως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τους Κρητικούς, αφού ο Αναστόπουλος μέχρι τουλάχιστον χτες δεν είχε αποδεσμευτεί τυπικά από τους «ασπρόμαυρους».

  • Με καθυστέρηση αρκετής ώρας έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός Γιοχέι Κασιγιάμα που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να παίξει και να προσφέρει βοήθεια στη νέα του ομάδα και έδειξε γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
  • Η επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων έφερε ένα ευχάριστο νέο για τους Πειραιώτες. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας (μετά από περίπου έξι μήνες τραυματισμού) κάτι που χαροποίησε το προπονητικό τιμ, αφού θα έχουν μια σημαντική λύση στην άμυνα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ