Τρίτη 1 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη

Μαζί με τους εργαζόμενους ενάντια στην υποβάθμιση - κλείσιμο του νοσοκομείου «Παναγία»

Συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Παναγία» ενάντια στην υποβάθμιση - κλείσιμο του νοσοκομείου, διοργανώνει την Πέμπτη 3 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι μπροστά στο νοσοκομείο, η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους της Καλαμαριάς να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για Δημόσια - Δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλους, για να μην κλείσει καμία κλινική ή να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Για να δοθεί επιτέλους λύση από το κράτος στο κτιριακό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια. Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα χρωστούμενα πέντε μηνών, στους 65 εργαζόμενους της EUROMEDICA και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους.

Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση, ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου, καλεί με ανακοίνωσή της η «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης». Καλεί σε ξεσηκωμό ενάντια στην πολιτική που συρρικνώνει και εμπορευματοποιεί την Υγεία, την Πρόνοια και την Ειδική Αγωγή. Μάλιστα, σημειώνει πως «οι έμποροι Υγείας τρίβουν τα χέρια τους για τους νεφροπαθείς του νοσοκομείου Παναγία», καθώς νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέους πελάτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ