Πέμπτη 10 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (Ψηλορείτης)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (Ψηλορείτης)
φωτό

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκος Ψηλορείτης, 1922 - 1967), προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γεωργία Κρέσσου, Γιώργος, Ελλη και Μπάμπης Αγγουράκης

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΠΙΔΗ, των αδερφών μου, ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, δεύτερη δόση.

Βασιλική Σκοπίδου

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΥΛΕΛΗ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

***

Ο σ. Γιώργος Μπακόπουλος, πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παγκρατίου, προσφέρει 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, στη μνήμη του φίλου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, από τη Γλώσσα Σκοπέλου, με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατό του.

***

φωτό

Ο σ. Ανδρεαδάκης Δημήτριος, από τα Κονταίικα της Σάμου, στη μνήμη του αδελφού του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ και των άλλων δύο μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, από το ίδιο χωριό, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου Εύβοιας, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Το Δεκέμβρη του 2011 έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αγαπημένος φίλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Νότιας Εύβοιας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης.

Πηλιχού Παρασκευή

***

φωτό

Η σ. Πολυξένη Παπαστεργίου, στη μνήμη του συζύγου της, ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ) και με τη συμπλήρωση των 7 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Ανω Αμπελοκήπων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
***

φωτό

Η σ. Γεωργία Δεληβοριά, στη μνήμη του συζύγου της, ΣΟΦΟΚΛΗ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, και με τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρει 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Ανω Αμπελοκήπων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΑΚΩΒΟΥ και ΜΑΡΙΚΑΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ, του αδελφού μου ΜΑΝΟΥ και των θείων μου ΜΑΝΩΛΗ και ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και οπαδών των αρχών του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω το μισό του τελευταίου δώρου εορτών της σύνταξής μου στο ΚΚΕ, το Κόμμα που έδωσε και δίνει τα καλύτερα μέλη και στελέχη του στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, που θα μπορούν να ζουν όλοι οι λαοί χαρούμενοι και αδελφωμένοι χωρίς εκμεταλλευτές.

Το άλλο μισό το προσφέρω στη Νεολαία μας που παλεύει οργανωμένα για να διώξουν τον καπιταλισμό και τους ιμπεριαλιστές, για καλύτερη ζωή.

Γιάννης Νταουντάκης

***

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, καθηγητή Γυμνασίου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο γιος του Θεόδωρος Παπαδημητρίου προσφέρει 70 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΣΚΟΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΚΟΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΝΟΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΕΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ