Παρασκευή 11 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο δρόμο 18χρονος μαθητής

Στέγη και τροφή αναζητεί ένας 18χρονος μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου του οποίου η πολύτεκνη οικογένεια τον έδιωξε από το σπίτι με το αιτιολογικό ότι δεν μπορούσαν να τον συντηρήσουν.

Το παραπάνω γεγονός έγινε γνωστό μετά από παρέμβαση των συμμαθητών του στη σελίδα του σχολείου στο «Facebook» οι οποίοι σε κείμενο που ανάρτησαν ζητούσαν βοήθεια για τον 18χρονο.

Ο 18χρονος αρχικά δεν είχε πει τίποτα για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ούτε στους συμμαθητές του ούτε στους καθηγητές του. Τις τελευταίες μέρες όμως ένιωσε αδιαθεσία στο σχολείο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οταν καθηγητές από το σχολείο επικοινώνησαν με την οικογένεια έλαβαν ως απάντηση ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι ως γονείς και ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν οι ίδιοι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε εκδιωχθεί από την οικογένειά του ξανά, πριν ενηλικιωθεί, όμως τότε με εισαγγελική παρέμβαση είχε ξαναγυρίσει στην οικογένειά του.

Να αναφέρουμε ότι ο 18χρονος προσωρινά θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ