Σάββατο 12 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απεργία ΤΑΞΙ για το φορολογικό

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με τα ταξί, προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, πραγματοποίησαν χτες οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο και τις υψηλές εισφορές για την ασφάλισή τους.

Οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με πορεία με τα ταξί τους, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης και το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου επέδωσαν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και η Ρ. Καπεναγιώργη από τη γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ. Εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και τους κάλεσαν να κλιμακώσουν την πάλη, συντονισμένα με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Το δικό της υπόμνημα κατέθεσε η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» - Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ, η οποία κατήγγειλε ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η τρικομματική συγκυβέρνηση εντείνει ακόμη περισσότερο τη φτωχοποίησή τους για να ενισχύσει τις μεγάλες επιχειρήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ