Σάββατο 12 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Αγωνιστική ... σίριαλ

Σε ...σίριαλ μετατρέπεται η 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών αφού αρχίζει σήμερα, συνεχίζεται αύριο και την Τετάρτη και τελειώνει την Πέμπτη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στη Χίο, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ όπου θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Επίσης, για μια ακόμη φορά δε λείπουν τα προβλήματα εξαιτίας της ανυπαρξίας αγωνιστικών χώρων από τα κλειστά κολυμβητήρια (λόγω έλλειψης πόρων), όπως είναι αυτό των Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: 18.00 ΝΟ Χίου - ΠΑΟΚ (Κολ. Ιωνικό), 18.30 ΝΟ Πατρών - ΝΟ Αργοστολίου (Κολ. Γέρακα), 19.00 ΝΟ Βουλιαγμένης - ΓΣ Ηλιούπολης (Κολ. Λαιμού). Κυριακή (13/1): 18.00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κολ. ΟΑΚΑ) Τετάρτη (16/1) 16.00 ΝΑΟ Κέρκυρας - Παλαιό Φάληρο (Κολ. Κέρκυρας). Πέμπτη (17/1) 21.15 ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος (Κολ. Ηλιούπολης).

  • Κανονικά θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή στο Len Trophy στον αγώνα με τη Σκιφ Μόσχας καθώς η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συνεννόηση με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την καταβολή των 2,5 χιλιάδων ευρώ που απαιτούνταν για τα έξοδα των διαιτητών και του κομισάριου σε 5 δόσεις (μέχρι το καλοκαίρι).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ