Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΗΣ Π. ΔΗΜΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ Π. ΔΗΜΟΥ
φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή προσφέρουμε στο ΚΚΕ όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε αντί στεφάνου 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου.

Οικογένεια Καραλή

* Στη μνήμη του σ.φου ΝΙΚΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ο Δήμος Φαρμάκης προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΑΝΤΩΝΗ και ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δυτικής Αγρινίου 20 ευρώ.

Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα Βιλαέτη.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των καπεταναίων του ΔΣΕ Πελοποννήσου, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΩΡΑΚΟΥ, η αδελφή τους Ολγα και ο σύζυγός της, Ντίνος Γουρδομιχάλης προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΣΤΗ Π. ΔΗΜΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ηλείας στο τιμημένο ΚΚΕ υποσχόμενες να συνεχίσουμε τον αγώνα ΣΟΥ, χρεωμένες αυτά που ονειρεύτηκες!

Οι κόρες σου,

Βάνα και Νίκα Δήμου

***

Στη μνήμη του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, η σύντροφός του στη ζωή και τον αγώνα, Δάφνη Μαντζανίδη, προσφέρει στο ΚΚΕ 70 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Η Μαρία Κακαρώνη προσφέρει στη μνήμη των γονιών της ΠΑΝΤΕΛΗ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, καθώς και στην μνήμη των σφων, ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

***

Η Σοφία και Εύη Τριανταφύλλου, στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, προσφέρουν στην Οικ. Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

***

φωτό 1

Ενας χρόνος πέρασε από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του, Δέσποινα, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, που στις 6 Γενάρη έκλεισαν 3 χρόνια από το θάνατό του, η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

***

φωτό 1

Ο Νίκος και η Βιολέτα Υδριώτη, από Καπαριά Ανδρου, προσφέρουν στο ΚΚΕ, στη μνήμη του πατέρα τους ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΒΑΝΟΥ, και στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

Στις 28.11.2012 έχασε τη μάχη για τη ζωή ο σύντροφος, μπάρμπα ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΙΑΣ. Ενας από τους τελευταίους μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣ Πελοποννήσου, από το ιστορικό χωριό Κοσμάς Αρκαδίας.

ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στη μνήμη του, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Λεωνιδίου, 40 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάσους Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Ο αδελφός του, Γιάννης Παντελάρος

τα ανίψια του, Βασίλης και Γιώργος

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ και ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα - Νταμαράκια Αιγάλεω.

Στεφανάκης Γιώργος


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΩΡΑΚΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΩΡΑΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ