Πέμπτη 17 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Κλείδωσε πρόκριση ... έμεινε ο προβληματισμός

Παρά τη νίκη του χθες επί της Καβάλας ο Ολυμπιακός (φωτό) προβλημάτισε για μια ακόμη φορά με την απόδοσή του

Eurokinissi

Παρά τη νίκη του χθες επί της Καβάλας ο Ολυμπιακός (φωτό) προβλημάτισε για μια ακόμη φορά με την απόδοσή του
Μπορεί ο Ολυμπιακός... ουσιαστικά να ... κλείδωσε πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, αφού το 2-0 επί της Καβάλας στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόνο με ...αυτοκτονία ανατρέπεται στην ρεβάνς στη μακεδονίτικη πόλη, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τις αντιδράσεις των οπαδών τους. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την κυριαρχία τους απέναντι στην ομάδα της Football league (14-0 τελικές, 84% έναντι 16% κατοχή μπάλας) όμως για μια ακόμη φορά δεν έπεισαν με την απόδοσή τους. Ιδιαίτερα μάλιστα στο Α' μέρος η εικόνα ήταν κακή, με φλυαρία στις κινήσεις, ανούσιος επιθετικά, ενώ στο Β` μέρος ακόμα και όταν ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ (59') ή όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες (αποβολή Πλιάγκα 62') τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν αισθητά (μόνο η χαμένη ευκαιρία του Τζιμπούρ στο 72' καταγράφεται ως καλύτερο σημείο). Τα... προσχήματα έσωσε το δεύτερο γκολ του Φέισα (82').

  • Προβάδισμα στα προγνωστικά πρόκρισης πήρε χθες στην Ριζούπολη και ο Πανθρακικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ετσι οι Θρακιώτες έχουν την τύχη στα χέρια τους ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους στις 31 Γενάρη καθώς προκρίνονται πλέον ακόμα και με το 0-0. Την... παρτίδα για τους φιλοξενούμενους έσωσε στο 89' ο Κοντογουλίδης ο οποίος με το γκολ του ισοφάρισε το γκολ των γηπεδούχων που είχε πετύχει ο Τσιλιγκίρης στο 77'.
  • Αρωμα Super Llague έχουν σήμερα τα δυο τελευταία παιχνίδια που ουσιαστικά ολοκληρώνουν την πρώτη δόση (έπονται οι ρεβάνς) της φάσης των 16. Σε αυτά ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα (17.00 ΟΤΕ SPORT 3) ενώ στην άλλη αναμέτρηση θα κοντραριστούν Bέροια και Ξάνθη (20.00 ΟΤΕ SPORT 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ