Τετάρτη 23 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή»

Δραστηριότητες σε διάφορες πόλεις και έκθεση στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή

Πολύμορφες εκδηλώσεις αφιερώνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη συμπλήρωση 1.000 φύλλων κυκλοφορίας του «Οδηγητή». Από την Παρασκευή 25 Γενάρη και για τρεις μέρες, η έκθεση για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή», που παρουσιάστηκε στην Αθήνα, μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις.

-- Παρασκευή 25 Γενάρη, στις 7 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του ΚΣ της ΚΝΕ «Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος». Ομιλητής Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Σάββατο 26 Γενάρη, στις 6 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση του χρονικού του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών. Ομιλητής Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Κυριακή 27 Γενάρη, στις 11 π.μ., εκδήλωση με θέμα «Νέοι δρόμοι στην ενημέρωση, νέοι δρόμοι στη χειραγώγηση».

Στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν οργανωμένες ξεναγήσεις, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Την Παρασκευή 25/1 από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Μια βδομάδα μετά, στις 1, 2 και 3 Φλεβάρη, ανάλογη έκθεση θα γίνει και στη Λάρισα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου), όπου και εκεί θα συνοδευτεί από ανάλογες εκδηλώσεις.

Σε άλλες πόλεις

Εκδηλώσεις με αφορμή τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» διοργανώνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας. Αυτή τη βδομάδα προγραμματίζονται:

  • Τετάρτη 23 Γενάρη, στην Κοζάνη, στις 5.30 μ.μ., εκδήλωση της ΟΒ Μαθητών στα γραφεία της ΚΝΕ.
  • Παρασκευή 25 Γενάρη, στη Μυτιλήνη, με θέμα «Επαναστατικός Τύπος - αναντικατάστατο όπλο στα χέρια των κομμουνιστών, κάθε νέου που παλεύει στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά», στις 8 μ.μ., στο θεατράκι του Φιλοτεχνικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΦΟΜ). Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».
  • Σάββατο 26 Γενάρη:

-- Αμφισσα, με θέμα «Eπαναστατικός - κομματικός Τύπος», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πλατεία Κεχαγιά.

-- Κοζάνη εκδήλωση των ΟΒ του ΤΕΙ, στα γραφεία της ΚΝΕ.

-- Καστοριά, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ