Τετάρτη 23 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Στην κόψη του ξυραφιού...

Οι δύο πρώτοι επαναληπτικοί, για την 4η φάση του κυπέλλου, διεξάγονται σήμερα. Στην Κρήτη ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι αναγνωρίζουν στους «πράσινους» το ρόλο του φαβορί, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο πλην της πρόκρισης στους «8». Ξέρουν καλά ότι το τεταμένο κλίμα θα γίνει ακόμα χειρότερο (και οι συνέπειες απρόβλεπτες) σε περίπτωση - νέας - αποτυχίας. Στόχος τους μάλιστα, ώστε να... αγοραστεί χρόνος και να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις, είναι να σφραγίσουν το εισιτήριο με νίκη και καλή εμφάνιση.

Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Αρκάδες - βάσει αποτελέσματος στην πρώτη αναμέτρηση (1-1) και δυναμικότητας - είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ξέρουν όμως (και ο Τσιώλης φροντίζει να το επισημάνει μετ' επιτάσεως) ότι, για ν' αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις, πρέπει να το αποδείξουν εντός παιδιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου θα παραταχθούν ως αουτσάιντερ, με δικαίωμα στο όνειρο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές: Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (17.00, OTE sport3 - Μάνταλος), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου (20.00, OTE sport3 - Αρετόπουλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ