Παρασκευή 25 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εγινε και ο δεύτερος διαγωνισμός για την Κερατέα

Προχωρά η διαδικασία παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής στους ιδιώτες. Χτες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων Νοτιοανατολικής Αττικής, στην Κερατέα. Είχε προηγηθεί, την Τρίτη 22 του Γενάρη, ο πρώτος διαγωνισμός για την κατασκευή του εργοστασίου Βορειοανατολικής Αττικής, στο Γραμματικό, ενώ αναμένονται άλλοι δύο διαγωνισμοί για τα εργοστάσια σε Α. Λιόσια και Φυλή, στις 29 Γενάρη και 5 Φλεβάρη, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι τα εργοστάσια κατασκευάζονται με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ενώ η διαδικασία αφήνει τεράστια περιθώρια κερδοφορίας στους ιδιώτες που τελικά θα τα λειτουργήσουν, αφού αυτοί θα προκρίνουν τη μέθοδο επεξεργασίας και θα ορίσουν την τιμολογιακή πολιτική.

Οι εταιρείες που τελικά υπέβαλαν φακέλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για το εργοστάσιο στην Νοτιοανατολική Αττική είναι ίδιες με αυτές που υπέβαλαν φακέλους και στο Γραμματικό. Και συγκεκριμένα:

1. Ενωση Εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΕ - ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ

2. Ενωση Εταιρειών J&P ΑΒΑΞ ΑΕ - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

3. Ενωση Προσώπων ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΔΕΗ ΑΕ

4. Εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

5. Ενωση Εταιρειών ARCHIRODON GROUP NV - INTRAKAT AE - ENVITEC AE

6. Ενωση Προσώπων ΜΕΤΚΑ ΑΕ - Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης ΑΕ

7. Εταιρεία NOVAERA HELLAS AE

8. Ενωση Προσώπων ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ - ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ ΑΕ - ΕΓΝΩΝ ΑΤΕ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, στην πρώτη φάση κατατίθενται μόνο τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση με τη διενέργεια του Ανταγωνιστικού Διαλόγου και, τέλος, η κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ