Σάββατο 26 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Το... ντέρμπι και τα ντέρμπι

Αγωνιστική των ντέρμπι μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η 15η της Α1 ανδρών αφού εκτός της αναμέτρησης των «αιωνίων» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχουν και άλλες αναμετρήσεις με ιδιαίτερή βαθμολογική σημασία. Στη Γλυφάδα την Κυριακή «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται βρισκόμενοι σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Οι φιλοξενούμενοι προπορεύονται στη βαθμολογία με μία μόλις ήττα μέχρι σήμερα και είναι το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δίνουν μάχη για παραμονή στην κατηγορία, ακόμα ακόμα και της επιβίωσής τους.

Ωστόσο, πάντα ένα μεταξύ τους παιχνίδι έχει ξεχωριστή αίγλη. Κατά τ' αλλά, σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει και στην Αλεξανδρούπολη με το δεύτερο της βαθμολογίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος Εθνικό να υποδέχεται τον Ηρακλή που προσπαθεί να ανέβει στη βαθμολογία. Τις δυνάμεις του θα δοκιμάσει στην Κηφισιά κόντρα στον ΑΟΚ ο ΠΑΟΚ που θέλει να παραμείνει εντός της πρώτης τετράδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Βόχας 17.00: Παμβοχαϊκός-ΓΣ Λαμίας, Αιγινίου 17.00: Νίκη Αιγινίου - Φοίνικας Σύρου, Μίκρας 18.00: Αρης- Μίλωνας, Ζηρινείου 18.30: ΑΟ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ, Αλεξανδρουπολη 19.00: Εθνικός Αλεξ/πολης-Ηρακλής, Γλυφάδας 17.00: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Novasports-3).

  • Για την 15η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα γίνουν τα παιχνίδια: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ανατόλια-Μαρκόπουλο (17.00), Τράχωνες-Ολυμπιακός (19.00), Μακεδόνες-Ηρακλής (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ρέθυμνο-Βριλήσσια (16.30) Ηρακλής Κηφισιάς-Παναθηναϊκός (17.00), ΑΕΚ-Ωραιόκαστρο (19.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ