Πέμπτη 31 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - METAΓΡΑΦΕΣ
Κοντά με Βύντρα ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Λουκά Βύντρα ο οποίος χτες έμεινε ελεύθερος -και επίσημα- από τον Παναθηναϊκό φέρεται να βρισκόταν μέχρι αργά χτες το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Τις φήμες ενίσχυσε και η άρνηση του παίκτη να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Ελληνα διεθνή. Την ίδια ώρα, ρευστό παραμένει ακόμα το θέμα της ανεύρεσης προπονητή, με τον Ισπανό Μίτσελ να εξακολουθεί να είναι το φαβορί στα προγνωστικά.

    Σπυρόπουλος έφυγε, Σπυρόπουλος ήρθε στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που η Κιέβο Βερόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου, οι «πράσινοι» έκλεισαν τη μεταγραφή του συνονόματου Παναγιώτη, συμφωνώντας με τον Πανιώνιο να αποκτήσουν τον παίκτη από τώρα (τον είχαν κλείσει ήδη για το καλοκαίρι). Tην ίδια ώρα, για Ιταλία φαίνεται να οδεύει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και συγκεκριμένα για την Μπολόνια.
  • Η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας περί αναδιάρθρωσης απορρίφθηκε και επίσημα από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Ετσι θα ισχύσει ό,τι είχε ανακοινωθεί, με δυο ομάδες να υποβιβάζονται από την Super League και τέσσερις (οι τρεις απευθείας, η μία απ' τα πλέι οφ) να ανεβαίνουν από τη Football League. Ετσι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα διεξαχθεί με 18 ομάδες.
  • O Σέρβος Ζβόνιμιρ Βούκιτς υπέγραψε χτες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ διάρκειας 1,5 χρόνου και ανακοινώθηκε απ' την ΠΑΕ.
  • Μπορεί να μην τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γιάννης Κοντοές βρίσκεται μια ανάσα πριν τη μετακόμιση του στην Τρίπολη, αφού συμφώνησε με τους ανθρώπους του Αστέρα για συνεργασία 2,5 χρόνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ