Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με αλλαγές στην Τουρκία

Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην αποστολή σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε την Κροατία μεσοβδόμαδα η Εθνική ανδρών κοντράρεται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με την αντίστοιχη της Τουρκίας για την 4η αγωνιστική του ομίλου στο World League (19.00 ώρα Ελλάδας).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς απέκλεισε τους τραυματίες Χρήστο Αφρουδάκη και Κώστα Μουρίκη, τον Ανδρέα Μιράλη και τον Κώστα Γούβη. Στη θέση τους επέλεξε Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, ο Μάριος Καπότσης, ο Δημήτρης Τίγκας και ο Μανώλης Σολανάκης που αποτελούν τις νέες προσθήκες. Στόχος της ομάδας είναι να διορθώσει τις αδυναμίες που εμφάνισε κόντρα στην Κροατία και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι για το φετινό World League η Εθνική μας ομάδα συνέτριψε την Τουρκία με 22-2.

Αλλωστε ο βασικός σκοπός της συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η απόκτηση εμπειριών και το τεστάρισμα των δυνάμεων ενόψει του μεγάλου στόχου, που είναι η συμμετοχή στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ