Τρίτη 19 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνες της Ασφάλειας

Σε έρευνες σε δύο σπίτια στην Αθήνα, όπου έμεναν δύο άτομα που καταζητούνται ως μέλη της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς», προχώρησε χτες η Ασφάλεια. Σε βάρος των δύο ατόμων - ενός 23χρονου και ενός 22χρονου - εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης την περασμένη Παρασκευή, για ένταξή τους σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς και συμμετοχή τους σε ένοπλη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν στη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στον Φιλώτα Φλώρινας, αλλά οι καταζητούμενοι θεωρούνται ύποπτοι και για συμμετοχή στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δακτυλικά αποτυπώματα τριών από τους συλληφθέντες, για την ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ταυτοποιούνται, από την έρευνα που συνεχίζεται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, με αποτυπώματα που εντοπίστηκαν σε διαμερίσματα στο Χαλάνδρι και στην Αθήνα (Παγκράτι).

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, δακτυλικά αποτυπώματα τριών από τους συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην οδό Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι. Τα αποτυπώματα δύο από τους συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην οδό Αλκέτου 26- 28, στο Παγκράτι. Χτες, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο ατόμων, 23 και 22 χρόνων, που αναζητούνται ως ύποπτοι για τη ληστεία στον Φιλώτα της Φλώρινας καθώς και για «ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ