Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζημιές σε νοσοκομεία

Προβλήματα προκλήθηκαν λόγω της χτεσινής βροχόπτωσης σε νοσοκομεία της Αττικής. Στον «Ευαγγελισμό» γέμισαν νερά διάδρομοι και ιατρεία, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν οι ασθενείς από τα εξωτερικά ιατρεία.

Οπως σημειώνει ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», «από νωρίς το πρωί είχαν μπει νερά στο υπόγειο του παλιού κτιρίου, σε εξωτερικά ιατρεία, στους υψηλούς ορόφους, σε διαδρόμους και στα μαγειρεία. Τα συνεργεία καθαριότητας έκαναν προσπάθειες να απομακρύνουν το νερό, ευτυχώς που ήταν πρωί και υπήρχε περισσότερο προσωπικό. Αν η νεροποντή είχε μεγαλύτερη διάρκεια θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη αποδιοργάνωση του νοσοκομείου. Στους μεγάλους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων είχε νερό και πολλοί ασθενείς έφυγαν. Υπήρχε έντονη δυσοσμία σε κάποια σημεία, όπως στο υπόγειο του παλιού κτιρίου λόγω προβλημάτων της αποχέτευσης. Γενικότερα, τίποτε δεν θύμιζε το πρωί νοσοκομείο, όλοι ήταν με τις σκούπες στα χέρια προσπαθώντας να διώξουν τα νερά».

Προβλήματα προκλήθηκαν και στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο («Αγία Ολγα»), ενώ στο Αττικό παρασύρθηκαν μπάζα και χώμα από γειτονικό λόφο καταλήγοντας στην είσοδο του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ