Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Το ενδιαφέρον στα Γιάννενα

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία του... πρώτου ημιχρόνου στους αγώνες για την προημιτελική φάση του ποδοσφαιρικού κυπέλλου. Στο σημαντικότερο παιχνίδι του προγράμματος ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι, με την αξιοσημείωτη φέτος πορεία τους, έχουν αποδείξει πως είναι αξιόμαχοι. Δεν παραγνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ αλλά δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν (και στις δύο αναμετρήσεις), να «κοιτάξουν στα μάτια» τους πρωταθλητές και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα, στοχεύουν στο νταμπλ. Θα παραταχθούν λοιπόν σήμερα με σκοπό να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις, οι 3 (Πλατανιάς, Βέροια, Πανθρακικός) από τις 4 συμμετέχουσες ομάδες έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα απεμπολήσουν το δικαίωμά τους για το καλύτερο δυνατό και στον κύπελλο. Αναλυτικά το πρόγραμμα (ΟΤΕ sport 3): Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης (16.00), Βέροια - Πανθρακικός (18.00), ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ