Σάββατο 2 Μάρτη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τελικός... υπό τη σκιά του φόβου

Υπό «το φόβο των Ιουδαίων» και με τη (διατυπωμένη από την Ομοσπονδία) απειλή διακοπής αν δημιουργηθούν έκτροπα, θα γίνει την Κυριακή ο τελικός κυπέλλου στο χάντμπολ των ανδρών. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν, στην Κέρκυρα (14:00, ΟΤΕ TV), το 31ο τρόπαιο.

Η ΟΧΕ αποφάσισε κάθε ομάδα να πάρει 30 ονομαστικές προκλήσεις, ενώ θα υπάρχει και λίστα από παιδιά σε ακαδημίες των τοπικών σωματείων. Απαγορεύεται η πρόσβαση στο κλειστό γυμναστήριο, χωρίς πρόσκληση ή διαπίστευση. Οπως ανέφερε και σε σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία, «σε περίπτωση που δημιουργηθούν γεγονότα πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντός ή εκτός κλειστού ή στην πόλη της Κέρκυρας, διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς παρουσία φιλάθλων ή την εκκένωση του κλειστού ή ακόμα και την οριστική διακοπή ή ματαίωσή του».

Η επιλογή του τόπου διεξαγωγής, των διαιτητών και του παρατηρητή, προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Σε ανακοίνωσή του μιλά -μεταξύ άλλων- για προχειρότητα, ακατάλληλο γήπεδο και «"ταφόπλακα" στην ιστορία του αθλήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ