Σάββατο 2 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ραντεβού για τους μαθητές από σήμερα στο Περιστέρι

«Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους»! Με αυτό το σύνθημα σήμερα και αύριο, η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές να συζητήσουν, να τραγουδήσουν, να προβληματιστούν, να δημιουργήσουν... στο μαθητικό διήμερο για την κρίση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, που διοργανώνει η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως).

Συναυλίες με μαθητικά συγκροτήματα, γκράφιτι, προβολές, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, το οποίο έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο:

18.30 Συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα

20.00 Αφιέρωμα στην κρίση και τον πόλεμο

21.30 DJ Party

Αύριο Κυριακή:

18.30 Συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα

21.30 Ροκ συναυλία με τους KollektivA

Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου γίνεται με μετρό: Αγ. Αντώνιος, με τα λεωφορεία 075 (Στάση Εκθεσιακό Κέντρο), Α13 (Στάση Θηβών), 703 (Στάση Τέρμα Περιστερίου), 892 (Στάση Εκθεσιακό Κέντρο), 748 (Στάση Θηβών) και με τα τρόλεϊ 12 και 25 (Στάση Θηβών).

  • Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Επιτροπής Φεστιβάλ: Σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ. η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ παρουσιάζει στο δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδου 2 και Ιπποκράτους) το έργο «Θάψτε τους Νεκρούς» του Ιρβινγκ Σόου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ