Τετάρτη 6 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Απαλλάχθηκαν οι Αγγελόπουλοι

Αθώοι για όλα κρίθηκαν οι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα είπαν μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατηγορήθηκαν για δυσφήμιση του αθλήματος, ωστόσο, μετά την απολογία - σύσταση, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, αφού πρώτα επισκέφθηκαν οι ίδιοι τον δικαστή και συνομίλησαν μαζί του για 15 λεπτά.

  • Λύση στο πρόβλημα με το αίτημα αποχώρησης απ' την ομάδα του Τζέισον Καπόνο προσπαθούν να βρουν στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης ειδοποίησε τους διοικούντες ότι θέλει λύση του συμβολαίου αφού θεωρεί πως μέχρι τώρα του έχει δω ελάχιστος χρόνος συμμετοχής. Ετσι οι πράσινοι (που έκαναν προσπάθειες να τον μεταπείσουν) βρίσκονται στην αναζήτηση ξένου παίκτη που όμως θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο στο πρωτάθλημα και όχι στην Ευρωλίγκα.
  • Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους σπουδαίες μορφές του αθλήματος από διαφορετικές γενιές, εν ενεργεία παίκτες από διάφορες ομάδες, παράγοντες, προπονητές και εκπρόσωποι της Πολιτείας και αθλητικών συλλόγων είπαν χτες το τελευταίο αντίο στο Γ. Κολοκυθά που απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ