Κυριακή 10 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων: ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΒΑΒΟΥΔΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥΜΑΣΗ και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης προσφέρω 100 ευρώ στο Σπίτι του Αγωνιστή.

Ενας σύντροφος απ' τη Ν. Σμύρνη

***

Η συντρόφισσα Πλιάτσικα Αλέκα, στη μνήμη του αδελφού της ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα το 1977, σε ηλικία 19 ετών, και με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την απώλεια της μητέρας της ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΑΣ, προσφέρει, αντί για μνημόσυνο, 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ, Καπετάν ΔΙΑΜΑΝΤΗ και της Χ. ΤΡΙΓΚΑ που «έφυγε» την Απρίλη του 2012, η Μ.Ε. προσφέρει, από τα κάλαντά της, 20 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ασκίου Κοζάνης.

***

φωτό 1

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που έφυγε ο κομμουνιστής παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ. Υπήρξε πρωτοπόρος στη ζωή και τον αγώνα.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών, 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη του συντρόφου στη ζωή και τον αγώνα, ΧΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που κλείνουν 3 χρόνια που έφυγε από τη ζωή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Ρ» και 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Η σύζυγος, Ρίτσα Τιρτιράκη,

Καπετάν Διαμαντής (Γιάννης Αλεξάνδρου)
Καπετάν Διαμαντής (Γιάννης Αλεξάνδρου)
τα παιδιά: Γιώργος - Μαράσπα και Κυριανός Δημητρίου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΕΤΟΥΛΗ, από την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση και το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Η γυναίκα του Ανθούλα, τα παιδιά του Στέφανος, Αθηνά, Ελευθέριος και τα εγγόνια του Ασημίνα, Τάσος, Ανθούλα - Νικολέτα.

***

Η ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς για τους πεσόντες: Για τους Κοινωνικούς Αγώνες - για το μέτωπο της Αλβανίας - για την Εθνική Αντίσταση - ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - για τους δολοφονηθέντες στο Δημοτικό Σχολείο - για το Δημοκρατικό Στρατό πρόσφερε 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Οι πεσόντες είναι:

Για Κοινωνικούς Αγώνες:

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Για τον Ελληνικό Στρατό:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ ΕΥΤΡΑΤΙΟΣ

Για τον ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ:

ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΠΑΤΟΥΛΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Δολοφονήθηκαν στο Σχολείο στις 16 Ιούλη 1944:

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ.

Στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας:

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΛΗΜΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΒΑΡΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΚΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΜΑΜΑΝΤΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΟΥ ΝΙΝΑ, ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΚΑ, ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΑΡΑΤΣΙΔΟΥ ΛΙΖΑ, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
***

φωτο 1

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φαναρίου Πρέβεζας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο κόμμα που υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟΥ, η Κική και ο Γιώργος προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γουδιού.

***

φωτό 1

Την Τρίτη 22 Γενάρη 2013 έφυγε από την ζωή ο σ/φος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ. Γεννήθηκε στο Παλαμά Καρδίτσας, στις 10 Αυγούστου 1928, από αγροτική οικογένεια. Μπήκε στον αγώνα για τα δίκια του λαού από τα χρόνια της ΕΠΟΝ. Το 1965 βρέθηκε μετανάστης στη Σουηδία και το 1968 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Στα χρόνια της Χούντας ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δραστηριότητα. Εμεινε πιστός στο Κόμμα ως το τέλος της ζωής του.

Τιμώντας τη μνήμη του, σύμφωνα και με τη δική του επιθυμία, σύντροφοι και φίλοι του από το Μπουρός Σουηδίας προσφέρουν στο κόμμα 1.000 σουηδικές κορόνες.

***

φωτό 1

Στις 13/3/2013 συμπληρώνονται 3 χρόνια που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΡΣΕΝΗΣ από Την Καλλιράχη της Θάσου. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΕΛΑΝ στη Β. Ελλάδα. Ο Ελευθερίου Αρσένης μέχρι τέλος της ζωής του υπήρξε πιστός στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του Σοσιαλισμού για τα οποία αγωνίστηκε.

Νίκος Ζαχαριάδης
Νίκος Ζαχαριάδης
Στη μνήμη του η κόρη του Βασιλική, ο γαμπρός του Αλέκος Πιστέλας και οι εγγονές του, Ελένη και Μαριάννα, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Καβάλας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου θείου μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ που γεννήθηκε στην Τραπεζούντα του Πόντου πριν από 97 χρόνια και απεβίωσε στις 30/1/2013, πιστού και αταλάντευτου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, στο κόμμα όπου είχε ταχθεί ολύψυχα, ο ανιψιός του Σταύρος Ξανθόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Πολλά τα χρόνια αγαπημένε μας και σεβαστέ πατέρα και παππού ΗΛΙΑ ΚΟΒΟΥΣΗ, ήταν το 1977, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης πρωτοπόρος αγωνιστής κομμουνιστής στο πρωτοπόρο χωριό της Πελοπονήσου Αγιο Βασίλη Κυνουρίας με προσφορά δεκάδων θυμάτων αγωνιστών στους αγώνες για την προκοπή και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Οσο για την οικογένειά μας δέχτηκε διώξεις, ιδιαίτερα μετά το 1945. Μνημονεύουμε το χωριό και τους κατοίκους του γιατί στάθηκαν πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στις πρόσφατες εκλογές του Ιούνη του 2012 που έγιναν κάτω από τις γνωστές εκβιαστικές συνθήκες και αυταπάτες που κυριαρχούσαν, οι χωριανοί μας έφεραν με την ψήφο τους το περήφανο αποτέλεσμα: Το ΚΚΕ πήρε 30 ψήφους και τα άλλα κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κ.λπ.) μόνον 35 ψήφους όλα μαζί. Το αποτέλεσμα αυτό λέει πολλά και είναι μεράδι και της δικής σου προσφοράς αγαπημένε μας πατέρα. Η σκέψη μας θα σε συντροφεύει πάντα.

ΞΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΞΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στην μνήμη σου, προσφέρουμε 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά σου: Χαράλαμπος - Αγγελική,

τα εγγόνια σου

***

φωτο 2

Οντας αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης (Α.Κ.), μαχητής του ΕΛΑΣ και μέλος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Γαλατσίου, πάντα ανταποκρίνομαι, στο βαθμό που μου επιτρέπουν οι οικονομικές μου δυνάμεις, στην ενίσχυση του Κόμματος. Τελευταία, ξεκινώντας η εξόρμηση και μέχρι σήμερα έχω προσφέρει 300 ευρώ. Μέρος αυτών τα ονοματίζω, στη μνήμη των δεκάδων συναγωνιστών της ΕΑ που έφυγαν από τη ζωή, μελών του παραρτήματός μας και ιδιαίτερα στη μνήμη των συναγωνιστών και συντρόφων: ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο Λευτέρης έφυγε από τη ζωή στις 31/12. Ηταν για χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματός μας. Ο Παναγιώτης «έφυγε» στις 7/3/2012. Και οι δυο τους στα 84 τους χρόνια. Μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Τιμάμε τη μνήμη τους.

***

φωτό 1

Σήμερα 10.3.2013, συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής, μέλος του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης, ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Σε όλη του τη ζωή πιστός στις θέσεις και τις ιδέες του ΚΚΕ, κυνηγήθηκε και εξορίστηκε σε Μακρόνησο, Ικαρία, Αϊ-Στράτη.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, Μαριάνθη, και τα παιδιά του, Αγγελος και Ιουλία, προσφέρουν στο αγαπημένο του Κόμμα, ενόψει του 19ου Συνεδρίου του, 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, από το Στίβο Θεσ/νίκης, αντάρτη του ΔΣΕ. Πιάστηκε σε γιάφκα του Παπαγεωργίου, 34 ετών και όταν ο στρατοδίκης τον ρώτησε πέντε φορές για να του χαρίσει τη ζωή να απαρνηθεί τις ιδέες του, εκείνος απάντησε ΟΧΙ και έτσι καταδικάστηκε πεντάκις σε θάνατο και τουφεκίστηκε στο Γεντι Κουλέ.

Νίκος Σερετούλης
Νίκος Σερετούλης
ΖΕΛΕΣΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, αγωνιστή από τα Φιλαδέλφεια που πέθανε πρόσφατα.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, που πέθανε στη Γερμανία αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο Κόμμα.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ από Στεφάνωμα. Αγωνιστής που χάθηκε πολεμώντας τους φασίστες κατακτητές.

Επίσης στη μνήμη των άλλων αγωνιστών από το Στίβο που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας μας, η Κομματική Ομάδα Αρεθούσας προσφέρει 30 ευρώ για το δοξασμένο ΚΚΕ. Αιωνία τους η μνήμη.

***

φωτό 1

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΖΗΣΗ ΜΑΓΙΑΝΝΗ (φωτ), και του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΚΡΗ, οι οποίοι πάλεψαν ενάντια σε ντόπιους και ξένους βάρβαρους καπιταλιστές, έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο κοινωνικό σύστημα που είναι ο σοσιαλισμός που δεν επιτρέπει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και εγγυάται για όλο το λαό εργασία, δωρεάν υγεία, μόρφωση και ειρήνη.

Για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 40 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

Δωροθέα Μαγιάννη.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (φωτ), και των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ και ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ και καπετάνιου του λόχου Γέρακας, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, του ΚΚΕ, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

Η οικογένεια Γιάννη Παπακώστα, η κόρη, ο γαμπρός και τα εγγόνια.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΑΛΤΗ (φωτ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών της 4ης σειράς του Γενικού Αρχηγείου, ο οποίος αγωνίστηκε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού όπου δεν υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, έχει δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Μόρφωση, Πολιτισμό για όλους τους εργαζόμενους, εργασία, μόνιμη κατοικία και ασφάλεια για όλη της ζωή τους.

ΤΟΥΜΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΥΜΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Η Αικατερίνη Ψάλτη και τα παιδιά της, Γιάννης και Νίκος, οι νύφες και τα τέσσερα εγγονάκια, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης.

***

φωτό 3

Στις επάλξεις του αγώνα στο Μοριά, στα χρόνια 1946-1950, ανάμεσα στους πολλούς άλλους μαχητές, έδωσαν τη ζωή τους και τα παρακάτω ανώτερα στελέχη του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας:

ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και διοικητής της 3ης Μαραρχίας, υποστράτηγος. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ (φωτό), ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(φωτό), ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Βλάχος), ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Πέρδικας), ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Τζίμης), ΒΟΥΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ, ΞΥΔΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (φωτό), ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΓΟΥΡΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΩΓΩ (δασκάλα), ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (δασκάλα), ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ.

Στη μνήμη τους, προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ ενίσχυση.

Παναγιώτης Νικολόπουλος


ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΣΗΣ
ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΣΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΒΟΥΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΒΟΥΣΗΣ

ΑΡΣΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΑΡΣΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΛΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΛΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΟΥΔΗΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ