Σάββατο 9 Μάρτη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Απαίτησαν να επανασυνδεθεί το ρεύμα

«Κανένας μαθητής χωρίς ρεύμα», «Κανένας μόνος του στην κρίση» δήλωσαν χτες η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Λαϊκές Επιτροπές της περιοχής που απαίτησαν από κοινού την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι δύο μαθητριών. Οι μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Φαρακλάτων ζουν με τις οικογένειές τους χωρίς ρεύμα, στην μία περίπτωση για πέντε μήνες και στην άλλη έναν.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων έκαναν συγκέντρωση το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΗ, όπου χαιρετισμό απηύθυνε και εκπρόσωπος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου, και προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση. Μετά την κινητοποίηση, ο διευθυντής δεσμεύτηκε ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα και κάθε διαδικασία, σε συνεργασία και με τους εκπαιδευτικούς, ώστε να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

«Κανείς δεν πρέπει πλέον να εφησυχάζει», δηλώνει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης με αφορμή την περίπτωση των μαθητριών αλλά και το πρόσφατο τραγικό θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα καλώντας σε αποφασιστική και οργανωμένη δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ