Τρίτη 12 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εκαναν το πρώτο βήμα

Εκμεταλλευόμενοι τις έδρες τους Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών επικρατώντας στους πρώτους αγώνες για τη φάση των 16, της Μαρσέιγ και της Σπάρτα Βόλγκγκραντ αντίστοιχα. Η Βουλιαγμένη επικράτησε της γαλλικής ομάδας με 16-12 αφού κατάφερε να ξυπνήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να αλλάξει τις ισορροπίες. Μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι είχαν αιφνιδιάσει την ελληνική ομάδα αφού αν και αουτσάιντερ της αναμέτρησης ανέτρεψαν το κακό τους ξεκίνημα (4-1 υπέρ του ΝΟΒ) και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι στο δεύτερο (7-6) και τρίτο οκτάλεπτο (10-10). Εντούτοις, η Βουλιαγμένη συνήλθε στην τελευταία περίοδο και ιδιαίτερα 5' πριν το φινάλε φθάνοντας στη νίκη.

Με καλή ψυχολογία αλλά ισχνή διαφορά, μόλις ένα γκολ, ο Ολυμπιακός θα πάει στη ρεβάνς κόντρα στην Σπάρτακ μετά τη νίκη του με 9-8 στον Πειραιά. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να μην τον αφήνουν.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Από ...Γαλλία στο φάιναλ φορ η Βουλιαγμένη

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ των γυναικών βρίσκεται ουσιαστικά η Βουλιαγμένη που επικράτησε εκτός έδρας της Νανσί με 17-5 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον αγώνα ρεβάνς στην Ελλάδα. Αντίθετα, για την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από την ουγγρική Εγκερ με 9-8 που πήρε προβάδισμα ενώ έχει και τη ρεβάνς στην έδρα της.

  • Για την 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών είχαμε: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 9-8, Π. Φάληρο-Χανιά 13-6, Ηλιούπολη-ΝΟ Πατρών 27-6, Χίος-Παναθηναϊκός 14-8.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ