Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προβληματισμός πάνω στο αντικείμενο σπουδών

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Εκδηλώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ με θέματα σχετικά με το αντικείμενο σπουδών κάνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ αυτήν την περίοδο σε διάφορες πόλεις. Το πρόγραμμά τους τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Τρίτη 26 Μάρτη

Οι Οργανώσεις Βάσης Νηπιαγωγών και Δασκάλων διοργανώνουν εκδήλωση στο Χημείο (μικρό αμφιθέατρο), στη 1 μ.μ., με θέμα «Η κατάσταση στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία και οι θέσεις του ΚΚΕ» Ομιλητής Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ της ΣΔΟ ΤΕΙ Αθήνας, με θέμα «Ενα άλλο μάθημα: Μαρξιστικό 2ωρο για το φαινόμενο της κρίσης». Ομιλητής Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 27 Μάρτη

Οι ΟΒ Φιλολογικού Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 427, με θέμα «Ο ρόλος του παιδαγωγού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας». Ομιλητής ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Δημόσια Διοίκηση, ΤΟΠΑ και ΔΕΣ του Πάντειου, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωζώνης». Ομιλητής Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ της ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας, με θέμα «Η αγροτική ανάπτυξη, το διατροφικό ζήτημα και η θέση του ΚΚΕ». Ομιλήτρια Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Πληροφορικής Πανεπιστημίου Αθήνας, με θέμα «Ενημέρωση και Διαδίκτυο». Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».

Η ΟΒ Τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., με θέμα «Ενέργεια: Εμπόρευμα αντί για κοινωνικό αγαθό».

Η Τομεακή Οργάνωση Σχολών Γεωτεχνών του ΑΠΘ, στις 2 μ.μ., αμφιθέατρο «Τσιρογιάννης» της Κτηνιατρικής, με θέμα «Η αγροτική παραγωγή και οι Θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Ουγγρίνος Αλέκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η ΤΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Για τις διατροφικές ανάγκες του λαού. Κοινωνικό αγαθό ή αντικείμενο κερδοφορίας των μονοπωλίων; Η θέση του ΚΚΕ», στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ