Παρασκευή 22 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΣΕ: Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν αύριο, την Κυριακή και τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό με αίτημα την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Οι απεργίες αποφασίστηκαν από τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και αφορούν όλο το προσωπικό ΟΣΕ και Προαστιακού, και με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, σε όλη τη χώρα.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Σε αποκλεισμό της ΔΕΥΑΜΒ στο Βόλο, προχώρησαν, χτες, εργαζόμενοι στα πεντάμηνα προγράμματα «Κοινωφελούς Εργασίας», διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων 2,5 μηνών.

ΔΡΑΜΑ: Σύσκεψη - συζήτηση για τα εργασιακά δικαιώματα, την κατάσταση που επικρατεί στις σχολές κατάρτισης του ΟΑΕΔ, για όσα σχεδιάζονται και για την ανάγκη οργάνωσης της αγωνιστικής απάντησης των εργαζομένων, διοργανώνει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας, αύριο Παρασκευή 22 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Σύσκεψη εκδήλωση με θέμα «κάτω τα χέρια από την κλαδική σύμβαση - οργανώνουμε την πάλη για μισθούς και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας», διοργανώνει το Σωματείο Οικοδόμων Κατερίνης, την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ