Σάββατο 30 Μάρτη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα Σάββατο

Οι οργανώσεις Ζωγράφου της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, με θέμα «έχουν οι αγώνες αποτέλεσμα σήμερα; Τι αγώνες χρειαζόμαστε σήμερα;». Ομιλητής Γιώργος Ντούνης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ανατολικών συνοικιών της ΚΝΕ.

Οι μαθητικές οργανώσεις 2ου Διαμερίσματος, στις 6 μ.μ., στον πολυχώρο «ash in art», με το ίδιο θέμα.

Η Τομεακή Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών, στα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στην Ομόνοια, με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Ο Μαθητικός Τομέας Λάρισας, στις 7 μ.μ., στο κηποθέατρο Αλκαζάρ, με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό». Ομιλητής Αχιλλέας Σίμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό, η σοσιαλιστική εξουσία». Ομιλήτρια Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Νότιων συνοικιών, στις 7 μ.μ., στο σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου (πρώην φυλακές), με θέμα «61 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη». Ομιλητής Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι οργανώσεις Υπηρεσιών, Υγείας και ΜΜΕ, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας «Οκτώβρης 1917, η πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη». Ομιλήτρια Αννα Αγαθοκλέους, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ, με θέμα «Ο ρόλος της βίας στην εξέλιξη της ιστορίας». Ομιλήτρια Μαρία Σιγκούνα, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Βόρειου Τομέα της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών, στις 8 μ.μ., στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, παρουσίαση των Θέσεων του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Σύρου, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με θέμα «61 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη».

Η ΟΒ Κοζάνης, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Πτολεμαΐδας, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ, με το ίδιο θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ