Σάββατο 30 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (Μπατάκας)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (Μπατάκας)
Φωτό 1

Οι φίλοι και τα μέλη του ΚΚΕ, καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου Διάδοσης Δημοτικών χορών και Τραγουδιών, στη μνήμη της συντρόφισσας, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - ΛΥΤΡΑ, προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ οικονομική ενίσχυση.

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και τον αγώνα, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Βαγγελιώ Μουρτζούκου

***

φωτό 4

Καλό ταξίδι σεβαστή μας και γλυκιά ΝΟΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, συντρόφισσα του αείμνηστου συζύγου σου ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ (Ο ΜΠΑΤΑΚΑΣ), θείου μας και εξαδέλφου μας που δολοφόνησε η ασφάλεια έξω από συγγενικό σπίτι στο Χαλάνδρι στις 28 Γενάρη του 1948. Καθώς και στη μνήμη του θείου του, ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (Καπετάν Μαυρόγιαννης), που εκτελέστηκε στις 16.2.1948 στην Τρίπολη, και του ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (Το Σύρμα), Ακροναυπλιώτη που εκτελέστηκε το Μάρτη του 1949 στην Αθήνα.

Πρωτοπόροι της πρώτης οργάνωσης του ΚΚΕ και του αγροτικού κινήματος στην Τεγέα. Γλυκιά μας ΝΟΤΑ δε θα σε ξεχάσουμε. Την αγάπη και την καλοσύνη που είχες στους συγγενείς του Μπάμπη, στα ανίψια σου, στα ξαδέλφια σου. Τιμάμε την αγωνίστρια, τη συντρόφισσα, τη θεία, την ξαδέλφη και θα είμαστε συνεχιστές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε.

Προσφέρουμε στη μνήμη τους 250 ευρώ στο ΚΚΕ

Οι οικογένειες: Δημητρίου Παναγόπουλου, Μπάμπη Παναγόπουλου, Χριστίνα Παναγοπούλου

Εξάδελφος, οικογένεια: Γιώργου Πετρόπουλου (Μαυρογιάννη)

* Ενας φίλος του Κόμματος από τη Νίκαια, προσφέρει 700 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΑΕ Περιστερίου, στη μνήμη της σ. ΝΟΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.


ΝΟΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΟΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ακροναυπλιώτης)
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ακροναυπλιώτης)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(Καπετάν Μαυραγάνης)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(Καπετάν Μαυραγάνης)

ΛΥΤΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ
ΛΥΤΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ