Τετάρτη 4 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εντείνονται οι προετοιμασίες

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία των παλλαϊκών συλλαλητηρίων κατά της κυβερνητικής επιχείρησης κατεδάφισης του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος που θα γίνουν αύριο στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας. Οι Επιτροπές Αγώνα για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια, με ανακοινώσεις τους καλούν τους εργαζόμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και να εντείνουν τον αγώνα τους για να μην περάσουν τ' αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στη Λάρισα το παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της κυβερνητικής επιχείρησης κατεδάφισης του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου. Για την επιτυχία του συλλαλητηρίου οι συνδικαλιστές της Επιτροπής Αγώνα περιοδεύουν καθημερινά σε εργοστάσια και χώρους δουλιάς. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες περιόδευσαν στους εξής εργασιακούς χώρους: «Ιντραμέτ», «Βιομέτ», «Μαλίδης», «Προφίλ», «Τσιπίτα», «Τσιόρμπας», «Βιετέν», «Πατρωνίδης», «Τσιμούρτα», «Λούπας», «Ιρις», «Φουσίκας», «Τσιτσιβάς», «Αλφα Σέντερ», «Αφοί Κισσάβου», «Γκαμπέτας», «Μπετίνα», «Σκιφτ», «Στούντιο Τεξτίλ», «Δικτόπουλος», «Μπίτης», «Σταφ», «Λιγγέρας», «Γκουντρουμπής», «ΕΛΒΑΚ», «Κοκκότης», «ΤΕΜΚΑ» και αλλού.

Το παλλαϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Περιοδείες και εξορμήσεις για την επιτυχία του συλλαλητηρίου έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλούς χώρους δουλιάς, όπως στα εργοστάσια «ΒΕΚ», «ΚΑΝΑΚΗ», «ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ», «ΜΕΤΚΑ», στις υπηρεσίες της νομαρχίας, στον ΟΣΕ κ.α.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες και στα Τρίκαλα, όπου το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπως και στην Καρδίτσα, όπου το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ