Τετάρτη 3 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη ΓΑΔΑ και ο Θανόπουλος

Μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν σειρά του Νίκου Θανόπουλου να περάσει χτες από τη ΓΑΔΑ, για την υπόθεση των χρεών της ΑΕΚ προς το Ελληνικό Δημόσιο. Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ, αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οπως συνέβη και στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Νίκος Θανόπουλος ζήτησε προθεσμία 48ωρών για να απολογηθεί και μετέπειτα αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

  • Ο ΠΑΟΚ έπειτα από 6,5 χρόνια αποκτά αιρετή διοίκηση, με τον Ιβάν Σαββίδη να μην προχωρά σε αλλαγές στη σύνθεσή της. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στη ΓΣ. Στο ΔΣ της ΠΑΕ παραμένουν οι: Ζήσης Βρύζας (πρόεδρος), Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη. Η νέα διοίκηση θα έχει θητεία, βάσει του νόμου, πέντε χρόνια.
  • Σε αντίθεση με το Δικέφαλο του Βορρά παραμένει ρευστή η κατάσταση όσον αφορά τα διοικητικά του Αρη αφού η κακή αγωνιστική πορεία και το φάσμα του υποβιβασμού έχουν δημιουργήσει αναταράξεις, με νυν και πρώην παράγοντες να ερίζουν για τα ηνία της ΠΑΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ