Τετάρτη 4 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Αγγλοϊσπανικές... μονομαχίες

Με τις αγγλοϊσπανικές κόντρες μεταξύ Λιντς- Λα Κορούνια και Αρσεναλ - Βαλένθια, συνεχίζονται σήμερα οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες τόσο των Ισπανών όσο και των Αγγλων θέλουν θετικά αποτελέσματα που θα τους δίνει το αβαντάζ για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην Αγγλία η Αρσεναλ υποδέχεται τη Βαλένθια (21.45 ΜΕΓΚΑ). Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μπέρκαμπ ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Κατά τα άλλα, η αισιοδοξία είναι διάχυτη για τη νίκη στο σημερινό αγώνα. Στην αντίπερα όχθη, η Βαλένθια αντιμετωπίζει τους «κανονιέρηδες» με αρκετές ελλείψεις. Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Ντεσάμπ, Ιλίε, Αλμπέλδα, ενώ επέστρεψε στη σύνθεση ο Πάμπλο Αϊμάρ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στον άλλο πρώτο προημιτελικό, η Λιντς φιλοξενεί τη Λα Κορούνια υπό τις αντιπαραθέσεις των παικτών. Τα «παγόνια» θέλουν τη νίκη για να βρεθούν με άλλο αέρα στην Ισπανία. Το ιατρικό επιτελείο πάντως δίνει μάχη με το χρόνο για μην απουσιάσει ο Σμιθ από την αναμέτρηση. Από την άλλη, οι παίκτες του ιβηρικού συλλόγου βλέπουν με θετικό μάτι τον αγώνα στο «Ελαντ Ρόουντ». Πάντως, από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Σίλβα, Ντονάτο και Σαμπάιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ