Παρασκευή 5 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ολική επαναφορά για Ολυμπιακό

Την ολική επαναφορά που άρχισαν πριν τρεις ημέρες στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας ολοκλήρωσαν χτες τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση τίτλος για την Α1 των γυναικών στο βόλεϊ. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν χτες για δεύτερη φορά την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στου Ρέντη, με 3-1 (25-17, 23-25, 25-23, 25-21) και ισοφάρισαν το σκορ 2-2 νίκες (η Ενωση είχε προίκα τις επικρατήσεις στο πρωτάθλημα.) Ετσι πλέον ο τίτλος θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι ξανά στην έδρα της ΑΕΚ, που θα γίνει τη Δευτέρα. Το χτεσινό παιχνίδι κύλησε σε ένα σκηνικό ανάλογο του προηγούμενου τελικού, με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος στα βασικά σημεία και να αιφνιδιάζει την ΑΕΚ, που εκτός της κατάκτησης ενός σετ έδειχνε ανήμπορη για το κάτι παραπάνω.

Ωρα ημιτελικών για άνδρες

Με τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών ανοίγει σήμερα η αυλαία της ημιτελικής φάσης στην Α1 των ανδρών. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο κλειστό του Ρέντη και στο Βραχάτι όπου ο πρώτος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (20.00, NS), ενώ ο δεύτερος Παμβοχαϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (17.30). Σημειώνεται ότι τα δεύτερα παιχνίδια θα γίνουν στις ίδιες έδρες το Σάββατο, ενώ η σειρά θα μεταφερθεί στις έδρες των φιλοξενουμένων για το τρίτο παιχνίδι. Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Aποχωρήσεις σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα

Με αποχωρήσεις σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα γυναικών σημαδεύτηκε η χτεσινή ημέρα. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής ανακοίνωσε την αδυναμία του (λόγω οικονομικών προβλημάτων) να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη. Τη θέση του ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Λαρισαϊκός. Εξάλλου στην ίδια απόφαση οδηγήθηκε και το Ρέθυμνο όσον αφορά τη μάχη για την 3η θέση της βαθμολογίας, την οποία παίρνει πλέον ο Ηρακλής Κηφισιάς αφήνοντας τέταρτη την ομάδα της Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ