Τετάρτη 10 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Εφυγε» ο σ. Παναγιώτης Βαζούρας

Η πολιτική κηδεία του γίνεται, σήμερα Τετάρτη ώρα 4 μμ, από το Γ' Νεκροταφείο

Παναγιώτης Βαζούρας
Παναγιώτης Βαζούρας
«Εφυγε», χτες Τρίτη 9.4.2013 πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών, ο αντιστασιακός αγωνιστής, ο κομμουνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και γίνεται σήμερα Τετάρτη 10.4.2013 και ώρα 4 το απόγευμα από το Γ' Νεκροταφείο.

Ο Παναγιώτης Βαζούρας γεννήθηκε, το 1919, στο χωριό Κοκκινόβρυση Τριχωνίδας. Οργανώθηκε από νέος στο ΚΚΕ και συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση με το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και υπηρέτησε στην ΟΠΛΑ. Οπως όλοι οι αγωνιστές του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης, υπέστη και ο ίδιος σκληρές διώξεις με φυλακές, εξορίες για, περίπου, 25 χρόνια. Ομως, κράτησε και πάλευε σταθερά σ' όλη του τη ζωή και μέχρι τέλους για τις αξίες του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης.

Η οικογένειά του, όπως και ο ίδιος το ήθελε, παρακαλεί τους φίλους και συντρόφους, όσους θέλουν, αντί για στεφάνι, στη μνήμη του, να ενισχύσουν το Κόμμα μας το ΚΚΕ, που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες το 19ο Συνέδριό του. Αλλωστε, ο σ. Παναγιώτης μέχρι το τέλος της ζωής του στήριζε το Κόμμα προσφέροντας σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Τα παιδιά του, Γιάννης και Κώστας, Δέσποινα και Αντιγόνη,

τα εγγόνια του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ