Σάββατο 13 Απρίλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Στις 19 Απρίλη βγαίνουν στο δρόμο του αγώνα

Στο δρόμο του αγώνα βγαίνουν την Παρασκευή, 19 Απρίλη, οι συνταξιούχοι από όλη τη χώρα, για να διαδηλώσουν και να απαιτήσουν: Την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών τους συντάξεων, των δώρων και των επιδομάτων. Καμία περικοπή στα φάρμακα και τις δαπάνες. Δημόσια Υγεία. Κατάργηση των χαρατσιών και της φοροληστείας, όλων των αντεργατικών αντιασφαλιστικών νόμων και μνημονίων. Η συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ - ΝΑΤ - ΤΑΕΟΑΕΕ είναι στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών της κινητοποίησης, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, 15 Απρίλη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 27 - 5ος όροφος). Στις 16 Απρίλη, στις 10 το πρωί, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης θα ξεκινήσει πικετοφορία.

Για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση δρομολογούνται πούλμαν από διάφορες πόλεις και συγκεκριμένα: από Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 18 Απρίλη, στις 12 τα μεσάνυχτα, από το Αγαλμα Βενιζέλου. Από Λάρισα, θα αναχωρήσουν στις 6 το πρωί από το Εργατικό Κέντρο (η μεταφορά θα είναι δωρεάν, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16/4). Από Αμφισσα, θα αναχωρήσουν στις 7 π.μ., από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (παιδική χαρά) και από την Ιτέα, στις 7.30 π.μ., από τα ΚΤΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ