Κυριακή 21 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

Η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Μελβούρνης Αυστραλίας προσφέρει στο ΚΚΕ, το οποίο βγαίνει πιο ατσαλωμένο και ισχυρό μετά το 19ο Συνέδριό του, το ποσό των 2.000 δολαρίων Αυστραλίας, σημειώνοντας, σχετικά:

«Αγαπητοί σύντροφοι

Οι Ελληνες κομμουνιστές που ζούμε στην Αυστραλία με αφορμή τα αποτελέσματα του 19ου Συνεδρίου χαιρετίζουμε όλους τους συντρόφους που συνέβαλαν για την επιτυχία του. Τους θερμούς μας χαιρετισμούς στην σ. Αλέκα Παπαρήγα για την προσφορά της για πάνω από δύο δεκαετίες στη θέση της ΓΓ. Χαιρετίζουμε τη νέα Κεντρική Επιτροπή και το νέο της Γραμματέα, σ/φο Δημ. Κουτσούμπα, και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά σας για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας και την κατάκτηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας. Ειμαστε σίγουροι ότι η πάλη του Κόμματος θα δυναμώσει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό».

-- Ο αγωνιστής Κώστας Λέκκας, από τη Νέα Υόρκη, προσφέρει το ποσό των 1.150 δολαρίων για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ που βγαίνει ακόμα πιο ατσαλωμένο από το 19ο Συνέδριό του.

-- Η Λέσχη Φίλων ΚΚΕ Νέας Υόρκης σε πρόσφατη εκδήλωσή της για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ συγκέντρωσε το ποσό των 1.000 δολαρίων για την ενίσχυση του Κόμματος.

-- Φίλοι του ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για το νέο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και την νεοεκλεγείσα ΚΕ από το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, ενώ μαζί με τη διάδοση των αποφάσεων του Συνεδρίου συγκεντρώνουν, εκ νέου, χρήματα για το Κόμμα από εργαζόμενους, φίλους κι οπαδούς του ΚΚΕ.

-- Η Ζήλη Σακελλαρίδη προσφέρει 400 ευρώ, δεύτερη δόση, προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

-- Ο Πάνος Τριανταφυλλάκος προσφέρει προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 380 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αγρινίου.

-- Μέλη, φίλοι, οπαδοί του Κόμματος, από το Μοναστηράκι Φωκίδας, μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου, προσφέρουν 200 ευρώ προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στη μνήμη του σ. Λακουμέντα Θύμιου, που πέθανε, πρόσφατα.

-- Ο σύντροφος Δημήτρης Γ. Σερέτης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ευρυτανίας, στη μνήμη των συντρόφων, Φλωράκη Χ., Παπαρήγα Θ., Σερετάκη Γ., Σερέτη Γ., Τσιάμη Γ., Μαντή Σ., Σιταρά Σ., Σακκά Τ., Μπόνια Ε. και Σαπάνα Ε. και προς τιμήν της εκλογής της νέας της ΚΕ και του νέου ΓΓ της. Επίσης, ο σύντροφος Δημήτρης Γ. Σερέτης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ευρυτανίας, 50 ευρώ προς τιμήν των 48 αγωνιστών από τον Αγιο Νικόλαο Ευρυτανίας που έφυγαν στους αγώνες από το 1912 μέχρι το 1950.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ