Τρίτη 23 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: Την κατηγορηματική αντίθεσή της στη «μετακίνηση-κινητικότητα» των δικαστών κατά το δημοσιοϋπαλληλικό πρότυπο εκφράζει σε ψήφισμά της η γενική συνέλευση της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ). Οι διοικητικοί δικαστές αντιδρούν και στην περικοπή του μισθού, τη στέρηση των δικαστικών διακοπών, και ζητούν τη συνολική μισθολογική αναβάθμιση των δικαστών, την άμεση καταβολή των εξόδων μετάβασης δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων στις μεταβατικές έδρες, την καθιέρωση και καταβολή αμοιβής των δικαστικών λειτουργών για τη συμμετοχή τους στα πειθαρχικά συμβούλια κλπ.

ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΟΥ: Ενας 44χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής καθώς - σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. - λίγο νωρίτερα συμμετείχε σε επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι εναντίον αστυνομικών στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου. Ο 44χρονος κατηγορείται πως είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και πως ήταν έτοιμος να ρίξει βόμβα μολότοφ σε αστυνομικούς λίγο πριν τη σύλληψή του στη διασταύρωση των οδών Ζ. Πηγής και Ναυαρίνου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με χειροβομβίδα μόλις μία εβδομάδα μετά την προηγούμενη, σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στην οδό Καραϊσκάκη στο Γαλάτσι.

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ και ένας σοβαρά τραυματίας είναι το αποτέλεσμα της «μαφιόζικης» επίθεσης που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας. Αστυνομικοί πιθανολογούν πως πρόκειται για ... απάντηση στην εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανδρών έξω από νυχτερινό κέντρο της πόλης την περασμένη Τετάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ