Τετάρτη 24 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στις 9 Μάη το μπαράζ ΠΑΟ - Ξάνθη

Την Πέμπτη στις 9 Μάη στο γήπεδο της ΑΕΛ στη Λάρισα (AEL FC ARENA) θα γίνει ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης για την έκτη θέση της βαθμολογίας, αφού οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Οπως έκανε γνωστό η Super League, η αναμέτρηση πρέπει να διεξαχθεί, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη λύση σε περίπτωση που κάποια ομάδα από την πρώτη πεντάδα χάσει το δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η επίσημη ανακοίνωση για τον αγώνα αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.

  • Οριστικοποιήθηκε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Ανφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.
  • Σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης νέου τεχνικού για τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι ένα βήμα πριν αναλάβει τα ηνία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
  • Τη δυσφορία τους για τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να μην εξασφαλίζει αδειοδότηση για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εκφράζουν κύκλοι της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα που ωστόσο δεν κρύβουν ότι για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων χρειάζονται αρκετά λεφτά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ