Πέμπτη 25 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε αναμονή της απόφασης

Εκδικάστηκε χτες -στη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ- η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά της πρωτόδικης απόφασης (μηδενισμός στον αγώνα με Πανθρακικό, αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και -2 από το επόμενο) από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπής της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, διά των εκπροσώπων της, ακολούθησε την ίδια υπερασπιστική γραμμή. Ισχυρίστηκε πως η αναμέτρηση μπορούσε να τελειώσει και κακώς ο διαιτητής Τριτσώνης διέκοψε οριστικά τον αγώνα. Γιατί δεν ανέφερε, ως αιτία, στο φύλλο αγώνα (φ.α.) τα επεισόδια αλλά φθορές που είχαν αποκατασταθεί. Επικαλέστηκε, προς ενίσχυση αυτού, τη συγκατάθεση (ολοκλήρωσης του αγώνα) Αστυνομίας, ΟΑΚΑ, παρατηρητή.

Κατηγόρησε λοιπόν το διαιτητή γιατί αποφάσισε μόνος του, χωρίς τη γνώμη των άλλων (προγραφέντων) αξιωματούχων (όπως π.χ. πέρυσι ο Κάκος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός). Και επικαλέστηκε ανατροπή, από δικαιοδοτικά όργανα, των γραφομένων στο φ.α. με την υπόμνηση της (επίσης περσινής) υπόθεσης για την διακοπείσα αναμέτρηση Αρη - Αστέρα Τρίπολης. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε αναίρεση της πρωτόδικης απόφασης (επιστροφή των τριών βαθμών και μη αφαίρεση των δύο στο επόμενο πρωτάθλημα) και διεξαγωγή του υπολειπόμενου χρόνου (περίπου 15 λεπτά).

Η απόφαση, κατά τον πρόεδρο, θα έβγαινε χθες το βράδυ (ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε εκδοθεί) ή σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ