Σάββατο 27 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση επτά χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την ενίσχυσή του.

Η γυναίκα του Ολγα

Η κόρη του Διαμάντα και ο γιος του Νίκος.

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγός μου και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρω στο Κόμμα μας, το τιμημένο και ηρωικό ΚΚΕ, 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης, για την ενδυνάμωση της πολιτικής και ιδεολογικής παρέμβασης για την ανάπτυξη των αγώνων του.

Η συντρόφισσά του, Σοφία Βλάχου

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΪΚΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - καπετάνιος του ΕΛΑΣ. Πήρε μέρος στη μάχη του Μυστρά. Για τη δράση του εξορίστηκε σε Μακρονήσι, Φολέγανδρο, Γιούρα, Αϊ-Στράτη, Ικαρία. Ενώ για τη συμμετοχή του στον αντιδικτατορικό αγώνα φυλακίστηκε 3,5 χρόνια.

Στη μνήμη του, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ, το Κόμμα της εργατικής τάξης, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Η κόρη του, Μαρία Ράικου.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ, ΑΛΕΞΗ ΚΑΡΡΕΡ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΥΣΣΙΟΥ και ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, που έμειναν πιστοί στα ιδανικά του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε, μέσω ΚΟ ΜΜΕ, 200 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Ζοζίτα Βεντιρόζου -

Χρήστος Πριτσαπίδουλας


ΚΑΡΡΕΡ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΑΡΡΕΡ ΑΛΕΞΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΪΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΪΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ