Πέμπτη 2 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Βούλιαξε» και στη Βαρκελώνη

Τα όνειρα για συμμετοχή στο φετινό φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών αποχαιρέτησε χτες η Βουλιαγμένη, μετά και τη δεύτερη ήττα που υπέστη από την Μπαρτσελονέτα, αυτή τη φορά στην Βαρκελώνη με 16-10 στο δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η αποστολή της ελληνικής ομάδας ήταν ούτως ή άλλως αρκετά δύσκολη μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα με 8-3 και έτσι οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτό που είχαν αρχίσει πριν 10 ημέρες σφραγίζοντας την παρθενική τους εμφάνιση σε φάιναλ φορ της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Οσον αφορά την ελληνική ομάδα, επί της ουσίας και στα δυο παιχνίδια πλήρωσε την ανετοιμότητα κάποιων βασικών παικτών λόγω τραυματισμού (Γούνας, Χρήστος Αφρουδάκης) αλλά και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό, κυρίως στον πρώτο αγώνα. Χτες τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο αφού το τελικό 7-2 μετέτρεψε σε φιλική προπόνηση τη συνέχεια του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα οκτάλεπτα ήταν 2-1, 3-4, 4-3.

Οι τελικοί της Α1

Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ την Τετάρτη (8/5) θα ξεκινήσει η τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών τόσο για την ανάδειξη της πρωταθλήτρια ομάδας με τη διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, αλλά και για τις θέσεις 3-4 με τον αγώνα Χίου-Αργοστολίου. Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (11/5), ενώ θα ακολουθήσει διακοπή έντεκα ημερών λόγω της διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία το διήμερο 17-18 Μαΐου.

Επομένως, οι τρίτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη (22/5), ενώ αν χρειαστούν τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι, αυτά θα διεξαχθούν το Σάββατο (25/5) και την Κυριακή (26/5), αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ