Σάββατο 11 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΝΩΛΑΔΑ
Νέα «περίεργη» υπόθεση με μετανάστες

Αλλη μία υπόθεση με πολλά ερωτήματα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις μέρες μετά την ένοπλη δολοφονική επίθεση μεγαλοϊδιοκτητών γης εναντίον μεταναστών εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα. Μετά την υπόθεση απαγωγής ενός μετανάστη στην Τουρκία και την καταβολή λύτρων σε περιοχή της Ν. Μανωλάδας, έρχεται να προστεθεί η υπόθεση τεσσάρων μεταναστών από το Μπαγκλαντές για επίθεση εναντίον συμπατριωτών τους, όταν οι τελευταίοι ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν, ένας 33χρονος (που εμφανίζεται από την Αστυνομία ως επικεφαλής ομάδας εργατών σε καλλιέργειες φράουλας) και ένας 25χρονος πήγαν αργά χτες το βράδυ σε παραπήγματα της περιοχής με δύο ακόμα άτομα που αναζητούνται, και διαπληκτίστηκαν με ομοεθνείς τους που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Η Αστυνομία, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της πως ο 33χρονος είχε πάρει τα χρήματα από τους ιδιοκτήτες των καλλιεργειών, ύψους 12.000 ευρώ, και δεν τα είχε δώσει στους μετανάστες εργάτες γης. Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ο 33χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να τραυμάτισε δύο εργάτες, που τους είχαν ακινητοποιήσει οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι.

Οι συλλήψεις τόσο του 33χρονου όσο και του 25χρονου, έγιναν χθες το πρωί ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο κατηγορουμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ