Σάββατο 11 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Διπλασιασμός ή ισοφάριση;

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό, θα διαδραματιστεί σήμερα (18.30) το... δεύτερο επεισόδιο της σειράς των τελικών για την Α1 κατηγορία των ανδρών. Οι «μπέμπηδες» απέκτησαν προβάδισμα, με τη νίκη τους (την Τετάρτη) στον Πειραιά, το οποίο θέλουν να διευρύνουν. Να επικρατήσουν δηλαδή σήμερα, ώστε να κάνουν το 2-0 και στα εναπομείναντα παιχνίδια να αναζητήσουν μια νίκη που θα τους δώσει τον τίτλο.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι», προφανώς, θέλουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, ώστε να μη βρεθούν... με την πλάτη στον τοίχο αλλά να φέρουν στα ίσια τη διαδικασία. Αποκτώντας, ταυτόχρονα, ξανά το πλεονέκτημα έδρας. Η τρίτη αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 22 Μάη στον Πειραιά. Η ημερολογιακή απόσταση οφείλεται στη διεξαγωγή του φάιναλ-φορ Κυπέλλου (17-18/5).

Για την αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, σήμερα θα γίνουν (14.30) οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής, με την οποία «πέφτει» η αυλαία της κανονικής περιόδου. Ουσιαστικό ζητούμενο, η ομάδα που θα συμπληρώσει την πρώτη τετράδα για τα πλέι οφ (15/5 - 2/6). Την 4η θέση διεκδικούν Τρίτων Αμαρουσίου και Εθνικός που ισοβαθμούν με 21 βαθμούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ολυμπιακός - ΝΕ Πατρών, Ρέθυμνο - Τρίτων Αμαρουσίου, Ηρακλής - Εθνικός, Νηρέας Χαλανδρίου - Βουλιαγμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ