Σάββατο 11 Μάη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Τη Δευτέρα η συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με εκπροσώπους συνταξιούχων και εργαζόμενων στα Ταμεία

Τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων και τις οργανώσεις των εργαζόμενων στα ασφαλιστικά Ταμεία, στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων πρώην Αγροτικής Τράπεζας (Αμερικής 10).

Η συνάντηση εντάσσεται στην πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το ΚΚΕ για την ανάδειξη των προβλημάτων των συνταξιούχων και των οικογενειών τους, για την υπεράσπιση των συντάξεων και των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς η κυβέρνηση, με πρόσχημα την κακή οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών Ταμείων, προετοιμάζει νέο πλήγμα στο ασφαλιστικό σύστημα με δραστική μείωση στις συντάξεις, κύριες και επικουρικές.

Το ΚΚΕ απαιτεί: Καμία άλλη περικοπή στις συντάξεις. Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των Ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Να αυξηθούν οι συντάξεις. Να εξασφαλιστεί δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους. Κανένας συνταξιούχος αβοήθητος. Στη σημερινή δύσκολη κατάσταση για τους συνταξιούχους και το λαό, το ΚΚΕ ανοίγει τη συζήτηση και θα πρωτοστατήσει σε πρωτοβουλίες για την ανάσχεση της νέας επίθεσης που ετοιμάζεται, για την ανάδειξη των οξυμένων προβλημάτων, τη διεκδίκηση λύσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ